HomeNieuwsMilieuGrofvuil Purmerend aanbieden via internet

Grofvuil Purmerend aanbieden via internet

grofvuil_halen.jpg
Vanaf 1 september is het voor inwoners van Purmerend mogelijk hun grofvuil aan te bieden via internet. Voorheen was men gebonden aan kantooruren, maar binnenkort kan grofvuil 24 uur per dag worden gemeld. De website van de gemeente is hiervoor uitgebreid met een speciale module.
  

De ervaring leert dat grofvuil vooral op maandag wordt aangemeld. Wachttijden om het vuil telefonisch te melden lopen soms op. Het voordeel van het melden van grofvuil via www.purmerend.nl is, dat men niet meer hoeft te wachten tot het stadhuis weer telefonisch bereikbaar is. Melden via de website kan nu dagelijks en 24 uur per dag. Voor de afvoer van steen-, grond- en puinafval moeten inwoners betalen. Daarom kunnen deze afvalsoorten alleen telefonisch via telefoonnummer 452 452 worden doorgegeven. Uiteraard blijft ook de mogelijkheid bestaan om grofvuil telefonisch te melden via dit nummer.

Het aanbieden van grofvuil via internet maakt deel uit van een pakket van maatregelen dat de dienstverlening van gemeente Purmerend verder verbetert en vereenvoudigt. Steeds meer producten en diensten zijn via de website www.purmerend.nl aan te vragen. Deze digitale dienstverlening wordt de komende maanden verder uitgebreid.

Externe link: Grof vuil aanmelden

 

Bron: persbericht gemeente Purmerend

Milieu artikelen