HomeNieuwsPartij NieuwsGeef Den Haag een signaal, stem LOKAAL!

Geef Den Haag een signaal, stem LOKAAL!

Tekstbord-DH-signaal

Lijsttrekker Mario Hegger van de Stadspartij roept iedereen op vandaag vooral op een lokale partij te stemmen. “In Den Haag hebben de regeringspartijen VVD en PvdA gezorgd voor forse belastingverhogingen. Door vandaag massaal op een lokale partij te stemmen, kan deze regering eindelijk afgestraft worden,” zegt Hegger.

 

Stadspartij DE lokale partij van PurmerendPoster-Stadspartij-Mario-2014

Vandaag vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Stadspartij staat als lijst 8 op de Purmerendse kieslijst. De Stadspartij is bij uitstek DE lokale partij van Purmerend en is daarom het alternatief voor de landelijke partijen. Bovendien wordt de Stadspartij getipt als de grote winnaar van deze verkiezingen.

Een lokale partij hoeft geen verantwoording af te leggen aan een landelijke afdeling in Den Haag en kan daardoor beslissingen nemen die juist in het belang zijn van de plaatselijke bewoners. “Bovendien is de Stadspartij in Purmerend de partij die het meest betrokken is met de Purmerenders,” zegt Hegger. “Wij hebben 44 fantastische kandidaten op de lijst staan die stuk voor stuk en goede binding met de stad en de Purmerenders hebben. Daarnaast heeft de Stadspartij zeer ervaren raadsleden en bestuurders maar ook nieuwe talenten in huis die de komende jaren bereid zijn om hun verantwoordelijkheid te nemen voor de stad.”

Grootste van Purmerend

“Met de kennis en bestuurlijke ervaring van de afgelopen jaren heeft de Stadspartij nu heel direct de ambitie om de grootste partij van Purmerend te worden,” zegt Hegger. “Laat uw stem voor deze gemeenteraadsverkiezingen daarom niet verloren gaan. Als u ontevreden bent over de politiek in dit land, denk dan niet dat stemmen toch geen zin heeft. Want vandaag kan juist die ene stem van U het verschil maken.”

“Kies voor de Stadspartij, lijst 8.”

 

 

Met je stempas en een legitimatiebewijs kun je vandaag tot 21:00 uur je stem uitbrengen bij een stembureau bij jouw in de buurt.

Partijnieuws artikelen