HomeNieuwsPartij NieuwsFractie Stadspartij bezoekt Purmer-Noord

Fractie Stadspartij bezoekt Purmer-Noord

mariohegger2

Op zaterdag 26 oktober a.s. zal de fractie van de Stadspartij Purmerend een wijkschouw organiseren in de Purmer-Noord. Vanaf 10:00 zullen fractievoorzitter Mario Hegger (foto) en de raadsleden van de Stadspartij door de wijk gaan lopen en fietsen om met eigen ogen te zien hoe de Purmer-Noord erbij staat.

Op zaterdag 16 november a.s. van 11:00 tot 13:00 uur organiseert de fractie van de Stadspartij een wijklunch in het wijksteunpunt (SMD) op het Gildeplein in de Purmer-Noord. Alle bewoners van de Purmer-Noord zijn voor deze lunch uitgenodigd. De toegang en de lunch zijn gratis. Wijkbewoners kunnen de raadsleden vragen stellen en met hen in discussie gaan over bijvoorbeeld de verkeersveiligheid en het parkeergedrag, drugsoverlast en overlast van hangplekken, maar ook over het veiligheidsgevoel in de wijk, zwerfvuil en hondenpoep en het onderhoud van het groen.

De Stadspartij bezoekt regelmatig de verschillende wijken in Purmerend. De fractie van de Stadspartij vindt het belangrijk om, ook buiten verkiezingstijd, van de bewoners zelf te horen hoe het gaat in hun wijk. De afgelopen twee jaar bezocht de fractie al de Wheermolen, Overwhere, De Gors, Purmer-Zuid, Centrum en Weidevenne. Met de Purmer-Noord heeft de Stadspartij alle wijken bezocht.

Bij de wijkschouw op 26 oktober zullen ook leden van de wijkkerngroep aanwezig zijn. Bewoners van de Purmer-Noord zijn van harte welkom om mee te lopen of fietsen. Diegenen die mee willen fietsen of lopen met de wijkschouw kunnen zaterdag 26 oktober om 10:00 uur verzamelen bij ’t Schoenlappertje op het Gildeplein.

Partijnieuws artikelen