HomeNieuwsWelzijnWethouder Helm opent expositie MIXacademy

Wethouder Helm opent expositie MIXacademy

mixacademy
Studenten van de MIXacademy exposeren in februari in het stadhuis van Purmerend. De exposanten zijn afgelopen jaar afgestudeerd of zijn nu bezig aan het laatste jaar van hun opleiding tot professioneel Beeldend Kunstenaar aan de MIXacademy in Amsterdam.
Roald Helm, wethouder kunst en cultuur, opent op vrijdag 4 februari 2011 om 16.00 uur de expositie officieel.

Bij de MIXacademy staat de identiteit – de eigenheid in het centrum van de studie. Doelstelling van de MIXacademy is de eigen specifieke stijl van de student te vinden. De docenten werken samen met de studenten aan het ontdekken en ontwikkelen van die eigen stijl door het aanleveren van allerlei technieken en een gedegen analyse van het gemaakte werk en de gekozen manier van werken.
De tentoonstelling laat de verscheidenheid van stijlen en de hoogwaardige technische kwaliteiten van de studenten zien. Onder de exposanten is Peter van der Linden die in Purmerend woont. Op dit moment studeren mensen uit Purmerend in alle jaargangen aan de MIXacademy.

De schilderijen zijn vanaf dinsdag 1 februari 2011 op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur te zien in de centrale hal van het stadhuis.

De tentoonstelling sluit op vrijdag 25 februari om 12.00 uur.

Ga naar de website van de MIXacademy.

Welzijn artikelen