HomeNieuwsVerkeer en VervoerErnstige verkeershinder binnenkort van en naar Amsterdam

Ernstige verkeershinder binnenkort van en naar Amsterdam

overzichtskaart.jpg 

In een aaneengesloten periode van acht weken: van vrijdag 27 juni, 21.00 uur, tot maandag 25 augustus vinden er ingrijpende werkzaamheden plaats bij: de Nieuwe Leeuwarderweg, de IJtunnel, de Prins Hendrikkade en de renovatie van de metrotunnel tussen het Centraal Station en station Amstel die gedurende deze zomer gecombineerd uitgevoerd worden.

Op de Prins Hendrikkade is geen gemotoriseerd verkeer mogelijk van oost naar west, ofwel vanaf het Kattenburgerplein richting station Amsterdam Centraal en de Martelaarsgracht. Op de Nieuwe Leeuwarderweg wordt gewerkt tussen de IJtunnel en de Johan van Hasseltweg én in de IJtunnel. Dit betekent dat de IJtunnel en het gedeelte van de Nieuwe Leeuwarderweg tussen de tunnel en de Johan van Hasseltweg in beide richtingen zijn afgesloten voor alle verkeer. Ook in de metrotunnel tussen de haltes Centraal Station en Station Amstel wordt groot onderhoud uitgevoerd. Er rijden daarom van 30 juni tot en met 17 augustus geen metro’s tussen de haltes Centraal Station en Amstel. Informatie over alternatief vervoer is te vinden op http://www.gvb.nl/.

In de bijgevoegde link is meer informatie te lezen over de werkzaamheden en gevolgen hiervan. U kunt ook bellen met Antwoord©, telefoonnummer 14020.

 www.bereikbaar.amsterdam.nl/live/main.asp

Verkeer en Vervoer artikelen