HomeNieuwsWelzijnDaag viervoudig wereldkampioen K-1 Ernesto Hoost uit in een gaming-challenge

Daag viervoudig wereldkampioen K-1 Ernesto Hoost uit in een gaming-challenge

Ernest Hoost  Afbeelding persbericht gemeente Purmerend


Op zondag 7 januari 2024 nodigen wij iedereen uit om deel te nemen aan de feestelijke opening van GameActive. Een innovatieve ruimte binnen de sportschool van Your Perfection waar het plezier van gamen naadloos is geïntegreerd met lichaamsbeweging. De opening is voor iedereen toegankelijk, van 10:00 uur tot 14:00 uur. Om 11:00 uur zal wethouder Mario Hegger het innovatieve concept officieel onthullen. Een bijzondere gast deze dag is niemand minder dan viervoudig wereldkampioen K-1, Ernesto Hoost.

Bezoekers krijgen de unieke kans om Ernesto uit te dagen en deel te nemen aan uitdagende gaming-challenges op de digitale bokszak. GameActive biedt een unieke combinatie van geavanceerde apparatuur, waaronder de slimme bokszak van NextRound, de Smart Box van FITTAR, en cutting-edge Virtual Reality Gaming mogelijk gemaakt door Leeflang Virtual Sports.

Ondersteuning door de gemeente

Dit baanbrekende project is mede mogelijk gemaakt door de gedeeltelijke subsidie van de gemeente Purmerend. Mario Hegger: ‘De gemeente erkent het belang van het stimuleren van een actieve en gezonde levensstijl en onderstreept dit met de ondersteuning van GameActive. Laten we samen de grenzen tussen sporten en gaming verkennen en kijken hoe GameActive een mooie dimensie toevoegt aan ons streven naar een gezondere gemeenschap.’

Ervaar het zelf

GameActive is ontworpen met als doel sporten niet alleen effectief, maar ook boeiend en plezierig te maken. Tijdens de opening krijgt u de kans om zelf te ervaren hoe GameActive de grenzen tussen fitness en entertainment vervaagt. Ontdek de interactieve mogelijkheden van de slimme bokszak, ervaar de veelzijdigheid van de Smart Box en duik in een meeslepende wereld van virtuele realiteit met onze VR Gaming-ervaring.

Waar

Datum: zondag 7 januari 2024
Tijd: 10:00 tot 14.00 uur
Locatie: YourPerfection (Van IJsendijkstraat 154 Purmerend)

Welzijn artikelen