HomeNieuwsPartij NieuwsCoalitieakkoord Purmerend gereed

Coalitieakkoord Purmerend gereed

raadszaal
Het coalitieakkoord is gereed. Stadspartij, D66, VVD, CDA en AOV presenteren hun akkoord op Bevrijdingsdag, maandagochtend 5 mei om 10.00 uur in Concordia.

De partijen zijn tevreden over het akkoord dat er nu ligt en kijken uit naar een goede samenwerking in de komende vier jaar. “De gesprekken zijn in goede harmonie en constructieve sfeer verlopen. Het akkoord dat er nu ligt, vormt een uitstekende basis voor het nader uit te werken collegewerkprogramma. Wij wilden half mei gereed zijn en hebben dat ruimschoots gehaald”, aldus Bert Meulenberg, de tevreden fractievoorzitter van de Stadspartij.

De presentatie van het coalitieakkoord is maandagochtend 10.00 uur in Concordia aan de Koemarkt 45. De kandidaat-wethouders zijn hierbij aanwezig: Roald Helm (Stadspartij), Edwin Voorbij (D66), Hans Krieger (VVD), Geoffrey Nijenhuis (CDA) en Mario Hegger (Stadspartij). De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor de pers en voor persvragen. Raadsleden en andere belangstellenden zijn van harte welkom om de presentatie bij te wonen.

Tijdens de extra raadsvergadering op dinsdag 6 mei om 20.00 uur ’s avonds wordt het coalitieakkoord door de raad besproken en worden de nieuwe wethouders door de raad benoemd en geïnstalleerd.

 

Partijnieuws artikelen