HomeNieuwsWelzijnAtletiek talenten werken hard voor Olympische Spelen in Rio

Atletiek talenten werken hard voor Olympische Spelen in Rio

stap
Stichting Topsport Atletiek Purmerend (STAP) heeft de afgelopen jaren een fantastisch team gevormd van talentvolle atleten en begeleiding, met één gedeelde droom: de Olympische Spelen in Rio de Janeiro van 2016. Ondernemers kunnen helpen dit doel te realiseren.

STAP is een initiatief van Purcy Marte Sr., die al sinds 1989 werkzaam is als trainer en coach en verscheidene toppers onder zijn hoede heeft gehad. De stichting stelt zich ten doel atletiektalenten naar de nationale en internationale top te begeleiden. Diverse STAP-atleten hebben al meerdere keren deelgenomen aan internationale toernooien. Een aantal atleten woont inmiddels in het atletenhuis in Purmerend, waar een dagelijks ritme heerst van slapen – trainen – studeren of werken. Purcy Marte: “Om Rio 2016 te bereiken moet er een lange weg worden bewandeld, met veel trainen, medische verzorging, preventieve verzorging, therapeutische zorg, trainingskampen en wedstrijden in binnen- en buitenland. Dit alles kost zeer veel geld. Om dit te kunnen realiseren zoeken wij sponsors.”

Seminars
Op vrijdag 11 april 2014 organiseert STAP een boeiend seminar. De bezoekers krijgen ook hier de gelegenheid om kennis te maken met de talentvolle STAP atleten. Toon Gerbrands (Algemeen Directeur van voetbalclub AZ) zal bij het seminar op een inspirerende manier zijn visie geven op het thema leiderschap.
Dit evenement zal plaatsvinden in het AFAS AZ Stadion te Alkmaar. Na het seminar zal er bij een hapje en een drankje ruimte zijn om te netwerken.

Meer weten? Stichting Topsport Atletiek Purmerend, Einsteinstraat 9,     1446 VE  Purmerend. Tel: 0299-396064. Website (zie ook de promofilm) : www.staponline.com E-mail: info@staponline.com

Welzijn artikelen