HomeNieuwsRuimtelijke OrdeningAlain Clark bij Reuring Cityslam

Alain Clark bij Reuring Cityslam

alainclarke
Het Reuring Festival haalt met Alain Clark, na Will and The People (UK), opnieuw een populaire artiest binnen voor het pop- en dance spektakel Reuring Cityslam op zondag 30 juni in Purmerend. En voor de Dance Arena in het amfitheater zijn de volgende namen bekend. Zeker is dat top Dj Erick E, Willie Wartaal van de Jeugd van Tegenwoordig, het dj-duo Girls Love Dj’s hun opwachting zullen maken.

De songs van Alain Clark klonken voor de laatste keer live in Purmerend op het grote slotfeest van Purmerend 600 jaar Stad op de Koemarkt op 1 januari 2011. Hoog tijd dus voor een hernieuwde kennismaking. Dat Alain Clark Reuring Cityslam zal afsluiten zal niet alleen trouwe fans als muziek in de oren klinken. Met de aankondiging van deze tweede hoofd-act is de line-up voor het hoofdpodium rond. Eerder is al bekend gemaakt dat rapper Dio, singer songwriter Nielson, de Purmerendse rockband We Are FM, Liptease en de Engelse band Will and the People op het hoofdpodium van Cityslam staan.

De 12e editie van het Reuring Festival vindt plaats van donderdag 27 tot en met zondag 30 juni. Tienduizenden bezoekers genieten tijdens dit jaarlijkse internationale zomerfestival van spektakel, theater, dans, live muziek en straattheater uit alle windstreken. Verreweg de meeste optredens op Reuring zijn gratis.

Kijk voor meer informatie op www.reuring.com

Bron: www.burriemedia.nl

Ruimtelijke Ordening artikelen