HomeNieuwsVerkeer en VervoerWagenaar: Vrijwel zeker geen eenrichtingverkeer IJsendijkstraat

Wagenaar: Vrijwel zeker geen eenrichtingverkeer IJsendijkstraat

van ijsendijkstraat (1).jpg
Op industrieterrein De Koog in Purmerend is onlangs gestart met de aanleg van de glasvezelkabels. Dat meldt Maurits Wagenaar, voorzitter van de Purmerendse Regio Ondernemers: Werkgroep De Koog. Wagenaar verwacht dat in de Van IJsendijkstraat vrijwel zeker geen eenrichtingverkeer wordt ingevoerd. De gemeente Purmerend zag dit als optie om de bewoners van de straat tegemoet te komen. De ondernemers zagen niet veel in het plan. Van gemeentewege is overigens geen bevestiging van het statement van Wagenaar gegeven.

 

Het pand van KAV Autoverhuur is onlangs gereedgekomen en in gebruik genomen. De uitbreiding van de fabriekshal van Hegron Cosmetics nadert zijn voltooiing en de ingebruikname is nabij. Bij het voormalige pand van Henkes Senefelder aan de Van IJsendijkstraat is de nieuwbouw voor het Horizon College bijna klaar. De onderwijsorganisatie start het nieuwe schooljaar met de opleidingen in Purmerend. Staalbouw Purmerend heeft onlangs met een geslaagde Open Dag de ingebruikname van de fabrieksuitbreiding gevierd. In het pand op de hoek van de Kwadijkerkoogweg en de Van IJsendijkstraat komt Meijer Auto-en meubelstoffering, vanaf industrieterrein De Where.

Een deel van de panden van Van der Elst Papier is onlangs gesloopt. Het is Maurits Wagenaar nog niet bekend wat op deze plek zal komen. De preses van de Werkgroep De Koog roept alle ondernemers op om deel te nemen aan het Beveiligingscollectief. Medio september komt daarover een bijeenkomst op initiatief van beveiliger WSS. Alle ondernemers worden daarvoor uitgenodigd.

 

 Bron: Regio Zaken

Verkeer en Vervoer artikelen