HomeNieuwsEconomieVoormalig PWZ gebouw weer volledig in gebruik

Voormalig PWZ gebouw weer volledig in gebruik

vestiging-purmerend.jpg
Na de intrek van sportorganisatie SPURD in juli, is het voormalige PWZ gebouw aan de Gorslaan 60 volledig bezet.
Met maar liefst 5000m2 is dit het grootste kantoorgebouw van Purmerend. Eigenaar  Segesta als makelaarskantoor Van Overbeek Bedrijfsmakelaars kijken tevreden terug op de afgelopen 8 maanden.
 

Volgens Segesta directeur Alex Huges paste de aankoop van het pand aan de Gorslaan in 2007 uitstekend bij de bedrijfsfilosofie van Segesta. ‘Een omvangrijk en aansprekend object op een centraal punt, vlakbij diverse uitvalswegen.’
Het pand was de laatste jaren nogal verwaarloosd. Bovendien diende het gebouw geschikt te worden gemaakt voor meerdere huurders.
De kans om één enkele huurder voor zo’n groot pand te vinden, werd namelijk als minimaal ingeschat.
Na de verbouwing heeft Van Overbeek Bedrijfsmakelaars in opdracht van de eigenaar zo snel mogelijk huurders gezocht.

Omdat Purmerend al lang niet louter slaapstad voor Asterdam meer is schatte Van Overbeek de verhuurbaarheid van het kantoorgebouw zeer positief in.
Van Overbeek presteerde het dan ook om binnen acht maanden het volledige kantoorpand te verhuren. Voor een pand van dit kaliber mag dit gerust als een prestatie van formaat worden gezien.

Bovendien is de kwaliteit van de verhuurders uitstekend. Het zijn allemaal solide en dynamische bedrijven. Zo oordelen eigenaar Segesta en makelaar Van Overbeek. Wat gezien de klinkende namen op de gevel moeilijk kan worden tegengesproken.

Economie artikelen