HomeNieuwsEconomieToekomst discotheek nog steeds onduidelijk

Toekomst discotheek nog steeds onduidelijk

DiscoMeiden

UPDATE donderdag 7 april, 18:00 uur: De gemeente wil met de projectontwikkelaar van de discotheek aan de Verzetslaan in Purmerend opnieuw van gedachten wisselen om de overeengekomen kaders te heroverwegen. Dat zegt het college van burgemeester en wethouders donderdagmiddag in de brief aan de gemeenteraad.

ZIE OOK: Gemeente opnieuw in overleg met discotheekbouwer

Hoewel de bouwvergunningsprocedure in eerste fase volledig is afgerond, staat de procedure nu al ruim een jaar stil. Waren het eerst de omwonenden die met hun bezwaren het proces vertraagden, nu blijkt dat één van de ondernemers die activiteiten gaat ontwikkelen in het gebouw zich heeft teruggetrokken.

Het gebouw dat aan de Verzetslaan (foto onder) moet worden gebouwd wordt multifunctioneel ingericht. Zo is het mogelijk om naast een discotheek ook een klimwand te exploiteren. Ook kan het voor congresfuncties gebruikt worden. Begin maart van dit jaar gaf de Purmerendse wethouder B. Daan (economische zaken) aan hij projectontwikkelaar JSD Bouw tot eind maart heeft gegeven om een beslissing te nemen wel of niet door te gaan met dit project. Maar nu, een kleine week na het verstrijken van die termijn is er nog steeds niets bekend over de voortgang. De Stadspartij heeft een onderzoek ingesteld.

Reageer op dit artikel

ZIE OOK:

DiscotheekPlek2011

Economie artikelen