HomeNieuwsEconomieTe koop: Postkantoor aan Gedempte Where

Te koop: Postkantoor aan Gedempte Where

postkantoor400

Postbedrijf TNT wil het gebouw van het Postkantoor aan de Gedempte Where verkopen. Dat meldt TNT Real Estate op haar website. De logistieke dienstverlener wil van het gebouw aan de rand van het Purmerendse stadshart af, omdat ze het gebied in de toekomst herontwikkeld wordt.

Al in maart van dit jaar werd bekend dat TNT Post de locatie van het Postkantoor wilde sluiten. TNT wil het gebouw verkopen. De gemeente Purmerend heeft in de structuurvisie 2005-2020 de locatie aangemerkt als ontwikkelingslocatie. De ‘gewenste’ bebouwing van de gemeente is een plint van retail/dienstverlening/horeca met daarop appartementen alsmede een ondergrondse parkeergarage.

De bedrijfsruimte wordt momenteel door TNT Post gebruikt als bestelkantoor. Het postkantoordeel ter grootte van circa 410 m2 verhuurbaar vloeroppervlak is verhuurd aan Postkantoren BV. TNT Real Estate vraagt 5,5 miljoen euro voor het gebouw. Postkantoren B.V. is voornemens om de locatie in de loop van 2009 te verlaten. Voor TNT Post zal een vervangende locatie gevonden dienen te worden.

Economie artikelen