HomeNieuwsEconomieStichting Koemarkt presenteert in 2013 weer boeiend activiteitenprogramma

Stichting Koemarkt presenteert in 2013 weer boeiend activiteitenprogramma

De Stichting Koemarkt heeft bij de ledenvergadering onlangs haar activiteitenprogramma voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Op 1 januari van 16.00 tot 18.00 start het jaar feestelijk met de nieuwjaarsbijeenkomst op de Koemarkt. Het carnavalsweekend is dit jaar op 19 en 20 februari. Op 1 maart mogen de terrassen al weer naar buiten.

Enkele voorbeelden: De braderie op 2e paasdag valt op 2 april. Ook komend jaar staat de Rond van Noord-Holland (21 april) weer op het programma. Op 5 mei is het Bevrijdingspop bij Café De Heeren. De kermis start op 10 mei. Zondag 2 juni staat in het teken van de Poortersfeesten. Het Beach Event is na het succes van vorig jaar nu gepland van 19 t/m 23 juni. Het festival Reuring start op 28 juni.

Kerstsfeer

Ondernemer Arwin Versteijne van Het Café benadrukt dat ook rond de feestdagen de horecagelegenheden op de Koemarkt sfeervol aangekleed zijn. “Bij Het Café hebben we bijvoorbeeld veel live muziek, talentenjachten, een kerstbingo en klaverjasactiviteiten. Gezelligheid alom,” aldus Versteijne.

Geschreven door: Burrie Media

Economie artikelen