HomeNieuwsEconomieSTELLING: Purmerend heeft geen stadspromotie nodig

STELLING: Purmerend heeft geen stadspromotie nodig

stoom33
In het Purmerends Nieuwsblad wordt de politieke partijen elke week een stelling voorgelegd. Een veelheid van antwoorden is het gevolg. Om de stelling van de Stadspartij niet verloren te laten gaan zetten we hem ook op onze website.
Deze week luidt de stelling: Purmerend heeft geen stadspromotie nodig

Raadslid Mario Hegger reageert er als volgt op:

Stadspromotie juist nu voor Purmerend

De Stadspartij is van mening dat iedere stad die, in de regio, van betekenis wil zijn aan Promotie moet doen. Van belang is de samenwerking  met het bedrijfsleven. Zij zijn de economische motor van een stad. Binnen dat grote netwerk  moet de meerwaarde van promotie van de Stad worden gedragen.  Door goede promotie krijgt een stad een betere uitstraling en zal het investeringen aantrekken.

Wat is Purmerend  voor stad?

  • Is Purmerend nu nog steeds een grijze muis?
  • Is Purmerend nog steeds een slaapstad?
  • Is Purmerend nog wel een marktstad?
  • Is Purmerend en Sportstad?
  • Is Purmerend een leuke winkelstad?
  • Is Purmerend een toeristische stad?
  • Is Purmerend een evenementen stad?
  • Is Purmerend een stad waar je fijn en veilig kan wonen?

Ja wat is Purmerend eigenlijk voor stad?

Dit zijn vragen waar iedereen weer een andere mening over heeft. Als een stad zich zal versterken op een bepaald item zal dat anderen weer tegen de borst stuiten.  Evenementen worden door velen in en buiten Purmerend als leuk en van groot belang gevonden terwijl anderen klagen over de overlast.

De Stadspartij vind dat Purmerend zich nu als stad op een dusdanige manier aan het ontwikkelen is dat er veel wordt gedaan op verschillende vlakken.  Hierdoor wordt  de gestelde vraag wat Purmerend eigenlijk voor stad is, meer vanuit een gevoel geuit of als vooroordeel. Dit komt doordat de inwoners van Purmerend over het algemeen niet precies  op de hoogte zijn,  wat de Stad allemaal te bieden heeft.
Daarom is het zeker van belang dat Purmerend iets gaat doen aan zijn  promotie. Het  wordt  tijd, ondanks of misschien wel juist door de economische crisis, om met elkaar te investeren in de stad. Zodat de vraag of Purmerend nog steeds een grijze muis is met NEE kan worden beantwoord; of Purmerend een slaapstad is  met NEE kan worden beantwoord.

Als je de ander vragen met JA kan beantwoorden dan pas is de promotie van Purmerend succesvol. 
Als alle Purmerenders daar vanaf nu de ambassadeurs van worden dan gaat het lukken!

Economie artikelen