HomeNieuwsEconomiePurmerend niet bij finalisten beste binnenstad

Purmerend niet bij finalisten beste binnenstad

koemarktHA
Op 12 september 2017 zijn op de Dutch Media Week de twee finalisten in de categorie grote binnensteden en twee finalisten in de categorie middelgrote binnensteden bekend gemaakt.
Purmerend deed mee naar de verkiezing voor beste middelgrote stad en is er niet in geslaagd om door te dringen tot de finale van de verkiezing van de beste binnenstad van Nederland. In de categorie Grote binnensteden zijn Arnhem & Breda uitverkozen en in de categorie Middelgrote binnensteden zijn dat  Almere & Hoofddorp
De finalisten maken op 23 november 2017 tijdens het evenement Beste Binnenstad Awards kans op het winnen van de tweejaarlijkse verkiezing ‘Beste Binnenstad 2017-2019’.
De steden worden eind oktober bezocht door de jury. Tijdens dit bezoek hebben de binnensteden de kans om jury te overtuigen waarom zij de titel ‘Beste Binnenstad 2017-2019’ verdienen. Tijdens een feestelijke bekendmaking op donderdagmiddag en -avond 23 november in Rotterdam zal uiteindelijk duidelijk worden welke binnensteden de titel “Beste Binnenstad 2017-2019” de komende twee jaar mogen dragen.

Het evenement is daardoor naast een spannende, feestelijke gebeurtenis ook informatief voor alle binnensteden in Nederland die in de toekomst aan deze verkiezing willen deelnemen”.

Economie artikelen