HomeNieuwsVeiligheidPolitiek Lokaal over Orde en Veiligheid

Politiek Lokaal over Orde en Veiligheid

logopolitieklokaal
Het Politiek Lokaal Purmerend sluit het seizoen af met het thema “Openbare Orde en Veiligheid”, een onderwerp dat alle burgers hoog zit. De bijeenkomst vindt plaats in Proeflokaal Bakker, Koemarkt 44 op zondagmiddag 13 juni vanaf 14 uur.

Alle partijen in Purmerend zijn uitgenodigd deel te nemen aan debatten met het publiek over dit heikele maar zo belangrijke onderwerp. Bescherming van burgers op deugdelijke wijze is van het allergrootste belang. Onveligheid of straatroven kunnen diep ingrijpen in het leven van de slachtoffers en hun familieleden.

roaldkl1Aan het Politiek Lokaal wordt extra kleur gegeven door de aanwezigheid van wethouder Roald Helm (foto), die Welzijn en Handhaving in zijn portefeuille heeft.

Burgers die alvast vragen hebben kunnen die van tevoren indienen via het formulier op de website www.politieklokaalpurmerend.nl  Maar ook op de middag zelf kan men vragen stellen. Ook kunnen dan nieuwe onderwerpen naar voren worden gebracht voor volgende bijeenkomsten. Na de zomerstop gaat Politiek Lokaal Purmerend verder met onderwerpen die het publiek belangrijk vindt. Het Politiek Lokaal is er voor alle burgers.

(Nadere inlichtingen bij Chris de Vries, tel. 06-28299312 of
Sam Camphuijsen, tel.  0299-647079)

Veiligheid artikelen