HomeNieuwsEconomieKermis 2010 groot succes

Kermis 2010 groot succes

kermisatractie1
De Purmerendse kermis van mei 2010 is geëvalueerd. Belangrijkste conclusies zijn: een langere kermisperiode van 10 dagen is goed bevallen. De kermislocaties in de binnenstad moeten gehandhaafd blijven, de gesloten verpachting blijft ongewijzigd en vindt plaats in het  4e kwartaal 2010.

Ook is het belangrijk om de intensieve afstemming met betrokkenen en belanghebbenden te continueren. De Wagenweg blijft tijdens de kermis eenrichtingsverkeer voor calamiteiten en op de Koemarkt komen geen attracties met zware asbelasting. Als dat wel zo is, dan met gebruik van ijzeren rijplaten eronder om eventuele beschadiging aan de bestrating te voorkomen.

De sluitingstijd van de kermis gaat op doordeweekse dagen van 24.00 naar 23.00 uur en de geluidssterkte gaat twee uur voor sluiting terug in twee stappen van 5 Dba. Aansluitend op deze evaluatie zijn de verhuurvoorwaarden Kermis Purmerend aangepast en vastgesteld. Op basis van deze evaluatie besluit het college de Purmerendse kermis in deze vorm te continueren.

Bijgevoegd is het evaluatie rapport

ZIE OOK:

Economie artikelen