HomeNieuwsEconomieJumpSkillz Purmerend grootste indoor trampoline attractie van Europa

JumpSkillz Purmerend grootste indoor trampoline attractie van Europa

JumpSkillzz

Het wordt een attractie voor de jeugd, van kleine kinderen tot tieners en jongeren. Eigenaar Sidney Krabshuis heeft zijn eerste vestiging van JumpSkillz in Hoofddorp en eind deze maand gaat ook JumpSkillz Alkmaar open.

Ondernemer Sidney Krabshuis (42) is ervaren met bouwen en verbouwen. Hij heeft jaren appartementen gebouwd en verbouwd. Met JumpSkillz brengt hij de populaire trend van de indoor trampoline attracties ook in Purmerend en elders in Noord-Holland. Want als het aan Sidney ligt eindigt het niet met de geplande vestigingen. “In Purmerend krijgen we de grootste indoor trampoline attractie van Europa. Deze vorm van sportief recreëren is relatief nieuw, maar wel enorm in opkomst,” zegt hij.

Sidney verwacht jonge kinderen, maar ook oudere jeugd in zijn JumpSkillz. “We hebben speciale uurtjes voor de hele kleintjes, bijvoorbeeld op woensdagmiddag, maar we zijn ook op vrijdag- en zaterdagavond open. Dan verwachten we meer tieners, jongeren en jong-volwassenen. Met de hele familie komen jumpen kan ook.” De uitgebreide horeca zorgt ervoor dat de bezoekers ook hun natje en droogje kunnen krijgen en vergroot de gezelligheid. “We bieden ook de mogelijkheid om verjaardagsfeestjes hier te houden,” aldus de eigenaar.

Start verbouwing

Sidney Krabshuis verwacht na de opening van de vestiging in Alkmaar eind mei met de verbouw van het pand in Purmerend te kunnen starten. Als alles volgens plan verloopt, kan JumpSkills Purmerend eind juli/begin augustus open. In Purmerend gaat zijn partner Tineke de Leeuw de bar runnen en als gastvrouw optreden. Want Sidney is al weer druk met nieuwe projecten in het land…
www.jumpskillz.nl

Economie artikelen