HomeNieuwsEconomieJSD Bouw: “Eerst procedure discotheek evalueren”

JSD Bouw: “Eerst procedure discotheek evalueren”

DiscotheekImpressieDe procedure van de discotheek zal eerst geëvalueerd worden. Pas daarna zal de vergunningprocedure verder gaan. Dat zegt projectontwikkelaar JSD Bouw tegenover WebRegio. Omdat de procedure rond de discotheek al enige maanden stilstond, trok de Stadspartij onlangs aan de bel bij de gemeente.

De gemeente en de projectontwikkelaar proberen al zes jaar lang een discotheek aan de Verzetslaan in Purmerend te krijgen, maar omdat bewoners de bouw tegen willen houden, duurt de juridische procedure erg lang. De bezwaren van omwonenden op de bouwvergunning in de eerste fase zijn tot aan de hoogste rechter aangevochten en in maart van dit jaar ongegrond verklaard. Nu moet de projectontwikkelaar een bouwvergunning in tweede fase aanvragen, maar dit is tot op heden niet gebeurd.

“Wij doen er nu alles aan om het snel rond te krijgen. Dat de discotheek niet doorgaat, is niet aan de orde,” laat JSD Bouw aan WebRegio weten. Als de evaluatie is afgerond, zal de projectontwikkelaar de bouwvergunning alsnog aanvragen. Wanneer de procedure is afgerond en wanneer de discotheek haar deuren zal openen, is nog niet duidelijk.

Op het terrein waar de discotheek moet komen, nabij McDonalds, wordt op dit moment ook een Kentucky Fried Chicken-restaurant gebouwd.

ZIE OOK:

 

 

Bron: WebRegio

Economie artikelen