HomeNieuwsEconomieDutch Food Week in Beemster en Purmerend

Dutch Food Week in Beemster en Purmerend

Beemster producten
foto Stadspartij

Van 10 tot en met 17 oktober 2020 wordt de Dutch Food Week gehouden. Dit is hét nationale podium waar genieten van voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Dit jaar is het thema ‘Verbinding’. In Beemster en in Purmerend laten we zien wat voor mooie producten er in Beemster worden gemaakt. Een week dus om Beemster streekproducten te ontdekken, te proeven en ervan te genieten.

Beemster Streekproducten MENU

Een groot aantal restaurants in Beemster en Purmerend zetten gedurende de Dutch Food Week zoveel mogelijk Beemster producten op de menukaart. Dat doen ze natuurlijk vaker, want zij kennen de (h)eerlijke producten. Maar deze week worden ze extra onder de aandacht gebracht. Deze restaurants nodigen je graag uit om al dat heerlijks te komen proeven:

– Brasa Purmerend (Purmerend)
– Brasa Beemster (Middenbeemster)
– Fort Resort Beemster (Zuidoostbeemster)
– De Stallen (Purmerend)
– Jo & Co (Purmerend)
– Twaalf (Purmerend)
– Kozee (Purmerend)
– De Kerckhaen (Westbeemster)

Beemster Streekproducten TOUR

Speciaal voor de Dutch Food Week is de Beemster Streekproducten Tour ontwikkeld. Met een exclusieve boodschappentas en bijbehorende route & voucher kun je van vrijdag 16 tot en met zaterdag 17 oktober op ontdekkingstocht door de Beemster.

De route voert je al fietsend, met de auto of de VISIT Beemster Twizy langs de deelnemende Beemster ondernemers waar je de tas kunt vullen met (h)eerlijke en mooie streekproducten. Koop je tas vanaf dinsdag 13 oktober bij Bezoekerscentrum Beemster, Middenweg 185 in Middenbeemster of VVV Museumwinkel Purmerend, Peperstraat 35 in Purmerend. Of bestel deze vooraf via www.visitbeemster.nl.

Deelnemende bedrijven zijn o.a. Beemster Valery, Beemster Garlic, Beemsterlant’s Varken, Rust in de Beemster, CONO en De Beemster Kaaswagen, Eerlijk & Heerlijk, Vollebregt, Sonnevanck, Chocoladefabriek Beemster, Korenmolen De Nachtegaal, Nicolaashoeve, Bakker Seeds Productions en Kaasboerderij Groot.

Datum: 

zaterdag, 10. oktober 2020 – 12:00 tot zaterdag, 17. oktober 2020 – 22:00

Lees ook HIER het bericht op Rodi.nl

 

Economie artikelen