HomeNieuwsEconomieCampagne #waarikwoon laat zien waar inwoners trots op zijn

Campagne #waarikwoon laat zien waar inwoners trots op zijn

Terras Koemarkt
foto Stadspartij

In Purmerend en Beemster barst het van de bijzondere winkels, fijne terrassen en overheerlijke streekproducten. Dat is iets om trots op te zijn! Maar een bruisende binnenstad en dorpen met fijne speciaalzaken zijn niet vanzelfsprekend. Inwoners kunnen er zelf voor zorgen dat bijzondere bedrijven blijven bestaan. Door lokaal te besteden en door te laten zien hoe trots ze zijn op de ondernemers uit onze gemeenten.

Daarom starten de gemeenten Beemster en Purmerend de campagne #waarikwoon. Dat doen ze samen met de stichting Purmerend 2000 Plus, ondernemersverenigingen Purmerendse Regio Ondernemers (PRO), Purmerendse Centrum Ondernemers (PCO), AOV Beemster Ondernemer en de Koninklijke Horeca Nederland. De campagne wordt ondersteund door Ongekend Purmerend.

Bijzonder aanbod
De campagne #waarikwoon maakt bewoners uit de gemeente Purmerend en Beemster tot ambassadeur van de koop-lokaalbeweging. Met trots laten ze zien waar ze wonen, waarom het hier goed toeven is en wat zij zo bijzonder vinden aan onze middenstand. Zo kunnen Purmerenders, Beemsterlingen én ondernemers er samen voor zorgen dat het bijzondere aanbod van winkels en horeca in stand blijft.

Campagne voor alle Beemsterlingen en Purmerenders
Inwoners kunnen met eigen foto’s op hun socials meedoen aan de campagne. Daarmee maken ze reclame voor hun favoriete ondernemer. Ondernemers kunnen ook gratis aanhaken en van hun eigen klanten ambassadeurs maken. Volg #waarikwoon op Instagram en Facebook. Kijk voor alle informatie op www.purmerend.nl/waarikwoon.

Economie artikelen