HomeNieuwsEconomieBouw KFC-restaurant toch wel begonnen

Bouw KFC-restaurant toch wel begonnen

KfcBurgerDe bouw van het Kentucky Fried Chicken-restaurant aan de Verzetslaan in Purmerend blijkt toch wel begonnen te zijn. Dat bevestigde de gemeente Purmerend gisteren na vragen van de Stadspartij.  Eerder gaf de gemeente aan dat de bouw pas begin 2011 zou beginnen, maar op de locatie zelf waren al diverse bouwactiviteiten waar te nemen.

“De bouw blijkt inderdaad begonnen te zijn,” zegt een woordvoerder van de gemeente Purmerend. “Dit is ook van te voren aangemeld bij de afdeling Bouw-en Woningtoezicht. Dit is in tegenstelling tot wat eerst aan de gemeente werd verteld. Er zou gewacht worden met de bouw tot een bouwvergunning voor een reclamemast afgegeven was. Kennelijk is KFC van gedachten veranderd en is men nu toch al begonnen met de bouw.”

Het KFC-restaurant komt in de plaats van restaurant Caddy’s dat onlangs gesloopt is. Op het terrein nabij de Jaagweg is ook een McDonalds gevestigd. Ook is het de bedoeling dat er binnen enkele jaren een discotheek en een klimhal worden gebouwd naast de restaurants. Tegen de komst van de discotheek bestaat veel weerstand van omwonenden.

 

ZIE OOK:

Economie artikelen