HomeNieuwsEconomieBeach Event Purmerend 2014 grootste van Nederland

Beach Event Purmerend 2014 grootste van Nederland

beacheventlogo
Negen speeldagen, acht sporten en veel festiviteiten

Het door de Stichting Koemarkt georganiseerde Beach Event Purmerend is dit jaar met negen speeldagen en acht sporten het grootste beach event van Nederland. Het evenement vindt plaats op de Koemarkt van zaterdag 14 juni t/m zondag 22 juni. Op Purmerends grootste horecaplein komt een zandbak van 20 x 44 meter te liggen als speelveld. De teams spelen om de Gouden Koe, maar natuurlijk in de eerste plaats ‘voor de lol’!

Behalve Beach Volleybal en Beach Soccer kunnen teams dit jaar ook meedoen met Beach Korfbal (i.s.m. Korfbalvereniging BEP), Beach Handbal (i.s.m. handbalvereniging VIDO), Beach Rugby (i.s.m. Rugbyclub Waterland), Beach Footvolley, Beach Tennis en Beach Hockey (i.s.m. M.H.C.P.).

“Een uit de hand gelopen hobby,” noemt medeorganisator Ernesto Grave het festijn. “We zijn dit met onze vriendengroep begonnen en nu is het uitgegroeid tot het grootste Beach Event van Nederland. We worden voortdurend benaderd wanneer het evenement weer wordt gehouden.” Het sfeervolle festijn is in de eerste plaats bestemd voor recreanten. Iedereen kan een team samenstellen. Deelnemende teams kunnen voortkomen uit bedrijven, verenigingen, clubs, buurten, families, vriendengroepen, enz. enz. Ook teams van buiten Purmerend mogen meedoen. De vorige twee edities van het Beach Event waren zeer geslaagd en deden er enkele honderden sportievelingen aan mee.

Feestelijke omlijsting
Het speelterrein krijgt een feestelijke aankleding, met daaromheen gezellige terrassen en een VIP tent voor genodigden en sponsoren. Het publiek kan de wedstrijden uitstekend volgen. Ook bij eventueel minder goed weer blijft het evenement heel aantrekkelijk!
Het evenement krijgt een feestelijke omlijsting met diverse festiviteiten. Zo is er op zaterdag 21 juni een Beach Party bij Grand-Café BRASA (voorheen Het Café). Bovendien zijn diverse optredens van artiesten te verwachten en staan vele andere activiteiten in de planning.

Sponsors
Er zijn weer vele sponsors die het evenement helpen mogelijk maken.
De organiserende werkgroep bestaat uit: Arwin Versteijne van Grand-Café BRASA, Ernesto Grave, Darco Goos en Raymond Neef . Burrie Media en het uitmagazine DagjePurmerend verzorgen als sponsor de publiciteit.

Om te inschrijven klik hier
Meer info kan via tel: 06-53399653 (Ernesto Grave) of tel: 06-52461247 (Arwin Versteijne)

Economie artikelen