Metahan Hasirci

Beste Purmerender,
tMetehan Hasirci
Mijn naam is Metehan Hasirci. Ik ben een geboren en getogen Purmerender. Purmerend is daarom echt mijn stad. ik ben sinds 2010 actief voor de STADSPARTIJ.

Als eerste wil Ik Iedereen bedanken die mij en de Stadspartij de afgelopen vier jaar hebben gesteund. Wij hebben veel kunnen bereiken wat wij in ons verkiezingsprogramma hadden staan en zijn nog niet klaar om deze mooie stad nog mooier te maken. Daarom stel ik mij voor de komende vier jaar weer kandidaat om de stad nog leefbaarder, veiliger, gezelliger en financieel gezonder te maken.

De afgelopen vier jaar heb ik mij ingezet voor een leefbaardere en veilige buurt door actief In de buurt en in de raad met regelgeving bezig te zijn, verbintenissen in de stad met instellingen en mensen met verschillende migratie achtergronden. Vestigingskilmaat voor ondernemers verbeterd door regeldruk te verminderen.

Ik, Metehan Hasirci Purmerender in hart en nieren, stel me weer voor de komende vier jaar kandidaat en reken weer op uw steun lijst 1 plaats 5.

Om deze zaken te kunnen realiseren heb ik uw steun nodig.

Stem daarom woensdag 21 maart 2018 op:

Metehan Hasirci

m.hasirci@stadsparlijpurmerend.nl 
www.StadspartijPurmerend.nl