HomeNieuwsEconomieGratis ondernemerscoaches voor boeren en tuinders in Noord-Holland

Gratis ondernemerscoaches voor boeren en tuinders in Noord-Holland


Foto Stadspartij-BPP


In de provincie Noord-Holland kunnen boeren en tuinders nu kosteloos gebruik maken van coaching en begeleiding door ervaren ondernemerscoaches.

Deze coaches zijn onpartijdig en kunnen daarom goed meedenken over het (familie)bedrijf, actuele ontwikkelingen en de toekomst.

“Wat wil, kan en mag ik met mijn bedrijf in de toekomst? Wat zijn de stappen voor een succesvolle bedrijfsovername? Hoe kan ik mijn bedrijf duurzamer maken of verbreden? Wat past bij mij en hoe neem ik mijn bedrijf en gezin daarin mee?” Dit kunnen onderwerpen zijn waar agrarisch ondernemers mee worstelen en in vertrouwen met iemand over willen spreken. Daarom biedt de provincie Noord-Holland, in samenwerking met LTO Noord en collectief Water, Land & Dijken, coaching aan boeren en tuinders aan. Er zijn hiervoor 6 onafhankelijke ondernemerscoaches aangesteld.

Ondernemerscoaches 

De ondernemerscoaches hebben niet alleen uitgebreide kennis van de agrarische bedrijfsvoering en ervaring als agrarisch coach en sparringpartner, maar ze hebben ook eigen specialismes. Dat kan variëren van ondernemerschap, verduurzaming of overheidsrelaties tot verdienmodellen en meer persoonlijke kwesties, zoals begeleiding bij lastige keuzes in de communicatie over het bedrijf, in het gezin of bij onderlinge samenwerking.

Aanmelden

Wil je een keer spreken met een ondernemerscoach? Aanmelden kan via www.landbouwportaalnoordholland.nl, thema ondernemerscoach. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers.

Economie artikelen