HomeNieuwsWelzijnGouden Purmerender uitgereikt

Gouden Purmerender uitgereikt

Wij Allemaal foto Stadspartij

Het gemeentebestuur van Purmerend heeft de Gouden Waarderingsspeld, ook wel bekend als de Gouden Purmerender, toegekend aan Stichting Inloophuis Wij | Allemaal. De stichting staat open voor iedereen die, direct of indirect, te maken heeft met kanker.

Het doel van Stichting Wij | Allemaal is om kracht en weerbaarheid te vergroten en de controle over het leven weer terug te krijgen, op welke vorm of niveau dan ook. Deze organisatie wordt bemand door geschoolde en betrokken vrijwilligers die zich volledig richten op het belang van de bezoekers.

De vrijwilligers van Stichting Wij | Allemaal staan onder andere (ex-)kankerpatiënten en hun familie bij. Ze bieden een luisterend oor, ondersteunen en verwijzen door bij vragen over hulpverlening en zorg. Naast een ontmoetingsplek is het inloophuis ook een centrum waar begeleiding en tal van therapieën worden gegeven, gericht op het verbeteren en ondersteunen van de lichamelijke en mentale conditie.

Wij | Allemaal werkt nauw samen met verschillende ziekenhuizen, fysiotherapeuten, sportorganisaties en zorginstellingen in de omgeving.

Het gemeentebestuur is trots op deze zeer actieve vrijwilligers die het inloophuis tot een inspirerende ontmoetingsplek maken waar men vreugde en verdriet kan delen.

Welzijn artikelen