HomeNieuwsEconomieBedrijven Van ’t Hek groep bezocht door Stadspartij-Beemster Polder Partij

Bedrijven Van ’t Hek groep bezocht door Stadspartij-Beemster Polder Partij

Fractie bezoekt Van ’t Hek
Foto Stadspartij-BPP


Ken de ondernemers in de Beemster. Onder dit motto bezoeken fractieleden van Stadspartij-BPP diverse bedrijven. Onlangs bracht de fractie Stadspartij- Beemster Polder Partij een bezoek aan een aantal bedrijven van de Van ‘t Hek Groep, in Purmerend en Beemster.

Het bedrijf is opgericht in 1945 door Theo van ’t Hek die op het onderstel van een oude vrachtwagen een graafmachine bouwt. Op de website van het bedrijf is zeer leesbaar veel informatie over het ontstaan van het bedrijf en de verdere ontwikkeling ervan te vinden.

De Van ‘t Hek Groep is een totaalaanbieder op het gebied van funderingstechnieken en infrastructurele werkzaamheden en is een grote en belangrijke werkgever in onze regio.

De fractie werd tijdens de bezoeken aan Linden Staalbouw en De Waalpaal in Purmerend en op de hoofdvestiging Gebr. Van ‘t Hek in Zuidoostbeemster, meegenomen in het verleden, heden en toekomst van deze nationaal en internationaal werkende organisatie.

Ondersteuning maatschappelijke initiatieven

Naast het zijn van een grote en belangrijke werkgever in onze regio, vervuld de Van ‘t Hek Groep ook een ondersteunende rol op het maatschappelijke, culturele en sportieve vlak. Veel lokale initiatieven ontvangen steun van dit bedrijf. Daarnaast heeft de Van ‘t Hek Groep een fonds opgericht, waarbij kinderen van werknemers financiële steun krijgen bij het voortgezet onderwijs.

De Stadspartij – Beemster Polder Partij kijkt met genoegen terug op het bezoek en bedankt de Van ‘t Hek Groep voor de gastvrijheid bij de diverse bedrijven van de organisatie.

Vieligheidsinstructie
foto Stadspartij-BPP

Economie artikelen