HomeNieuwsEconomieProvincie helpt opnieuw 28 Noord-Hollandse ondernemers groeien met versnellingsprogramma

Provincie helpt opnieuw 28 Noord-Hollandse ondernemers groeien met versnellingsprogramma

In Purmerend is Leeflang Virtual Sports – Purmerend (deelnemer H20 Partnerprogramma) geselecteerd.
Leeflang Virtual Sports biedt een unieke manier van sporten aan. Zij zoeken de verbinding tussen gamen en sporten, waardoor zij het sporten (weer) leuk maken. Dit gebeurt aan de hand van volledige persoonlijke begeleiding en het gebruik van Virtual Reality en Gaming. Een actieve en gezonde leefstijl wordt gestimuleerd.


Van een radiator waar een elektrische booster in zit tot een duurzame bouwmaterialenhandel en een 17e-eeuws fluitschip van afvalplastic.

De provincie Noord-Holland heeft 28 ondernemers geselecteerd die in het ondernemersprogramma GO!-NH gaan werken aan het versneld op de markt brengen of verder laten groeien van hun duurzame innovatie of onderneming. De 28 initiatieven zijn gekozen als meest kansrijke uit 50 aanmeldingen. 

Met het GO!-NH programma helpt de provincie Noord-Holland startups en mkb-ers die met hun innovatie, product of dienst bijdragen aan een schone, duurzame en gezonde wereld én serieus willen groeien. De geselecteerde ondernemers (pdf, 92 kB) gaan de komende drie maanden onder begeleiding van verschillende coaches aan de slag om hun bedrijf naar een volgende fase te brengen. De startende ondernemers in het traject GO!-NH Accelerator en de al iets gevestigde ondernemers in het traject GO!-NH Growth.

Marije Remigius van CircuLeren is 1 van de 28 geselecteerde ondernemers: “Ik ben een maker en denk te doen wat goed is vanuit mijn boerenverstand, maar juist die professionals erbij met nieuwe inzichten of voorbeelden van andere businessmodellen kunnen ons heel erg helpen.”

Speciale partnerplekken 

De provincie Noord-Holland stelt 20 gratis plekken voor GO!-NH beschikbaar. Regionale samenwerkingspartners Gemeente Alkmaar, H20 Esports Campus, Investa Expertise Centrum en Amsterdam Donut Coalitie stellen de overige 8 plekken beschikbaar voor ondernemers binnen een specifiek thema of in een specifieke regio.

Over GO!-NH

GO!-NH is 1 van de programma’s die de provincie Noord-Holland aanbiedt om ondernemers verder te helpen met hun duurzame innovaties. De 3 versnellingsprogramma’s GO!-NH Accelerator, GO!-NH Growth en GO!-NH Scale sluiten op elkaar aan doordat ze zich ieder op een andere fase van de innovatie, product of dienst richten. Van startups tot gevestigde Noord-Hollandse ondernemers die verder willen en kunnen groeien.

[/responsivevoice

Economie artikelen