HomeNieuwsMilieuGroene initiatieven in Noord-Holland gezocht

Groene initiatieven in Noord-Holland gezocht

Groen Kapitaal Provincie Noord-Holland
Netwerkplatform Groen Kapitaal is op zoek naar groene initiatieven die de biodiversiteit in Noord-Holland vergroten.
Initiatiefnemers kunnen zich nu aanmelden voor de Gouden Roerdomp 2020 om kans te maken op 2.500 euro en persoonlijke begeleiding bij het project.
Ben jij van plan een voedselbos, bloemenweide of natuurlijke oever aan te leggen? Of heb je een ander innovatief groen idee? Geef je dan uiterlijk 8 juli op voor de Roerdomp 2020 via crowdfundingvoornatuur.nl (klik op start een initiatief).
Uit alle aanmeldingen worden 15 initiatieven geselecteerd die kans maken op de stimuleringsprijs. Alle deelnemers ontvangen een startbedrag van 250 euro voor hun crowdfundingcampagne, krijgen persoonlijke begeleiding van Crowdfunding VoorNatuur en mogen meedoen aan een pitchworkshop op 20 augustus.
Vanaf 27 augustus starten de teams met het werven van stemmen. Uiteindelijk bepaalt een jury – samen met het aantal stemmen – de winnaar van de Roerdomp 2020. Deze wint 2.500 euro en een op maat gemaakt begeleidingspakket van Crowdfunding VoorNatuur. Dit alles om in 2020 nieuwe stappen te zetten in de ontwikkeling van het project.
Uiterlijk 9 juli 2020 horen de initiatiefnemers of hun idee is geselecteerd.
Kijk voor meer informatie op crowdfundingvoornatuur.nl/groenkapitaal2020. Vragen? Neem contact op via info@crowdfundingvoornatuur.nl.

Groen Kapitaal is het netwerkplatform van de provincie Noord-Holland waarin partijen kennis delen, elkaar inspireren en stimuleren.

Milieu artikelen