HomeNieuwsVerkeer en VervoerAfsluiting Schermerhornerweg (N243) 28 juli – december 2022

Afsluiting Schermerhornerweg (N243) 28 juli – december 2022

Nieuwsbericht Provincie Noord Holland


Van 28 juli tot en met december 2022 is de Schermerhornerweg (N243) afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf het oosten van de kruising met de Westdijk tot de rotonde bij de Middenweg.

In opdracht van de provincie Noord-Holland doet aannemer Boskalis groot onderhoud en aanpassingen aan dit deel van de N243, zoals het vernieuwen van het fietspad en de rijbaan, de aansluiting op de bestaande wegen en het vervangen van de kruisingen met de Molendijk en Westdijk door rotondes. Tijdens de werkzaamheden worden doorgaand auto- en fietsverkeer omgeleid. Op de pagina Werkzaamheden in uitvoering staat telkens een bijgewerkt overzicht van werkzaamheden en omleidingen.

Omleiding doorgaand verkeer 28 juli – december 

Vanaf 28 juli 19.00 uur tot en met december is de Schermerhornerweg (N243) afgesloten vanaf het oosten van de kruising met de Westdijk tot de rotonde bij de Middenweg:

Het dorp Schermerhorn is alleen toegankelijk voor bewoners en bestemmingsverkeer.

Voor de veiligheid van de weggebruikers én werknemers is het wegdeel waar gewerkt wordt afgesloten. Er is alléén toegang tot het afgesloten werkvak voor: bewoners van de Schermerhornerweg 1, 2 en 3, hun bezoekers en bezorgdiensten, nood- en hulpdiensten, buslijn 129 en lokaal landbouwverkeer met als bestemming de landbouwpercelen met inrit aan het afgesloten werkvak.

Afsluiting kruising N243-Jisperweg 28 juli – 1 augustus

Van 28 juli 19.00 uur tot 1 augustus 6.00 uur wordt gewerkt aan de kruising van de N243 met de Jisperweg. De kruising is tijdens deze werkzaamheden afgesloten voor al het verkeer. Verkeer wordt via bovenstaande routes omgeleid. De kruisingen van de N243 met de Molendijk en Westdijk zijn tijdens de werkzaamheden open voor verkeer van noord naar zuid.

Onderdeel van project N243

De werkzaamheden zijn een onderdeel van het project N243 Herinrichting. De werkzaamheden aan de N243 worden opgedeeld in 3 deeltrajecten. Dit is het eerste deeltraject waar Boskalis aan werkt. Aannemer BAM Infra doet andere werkzaamheden voor het project.

Meer informatie en contact

Weggebruikers en omwonenden met vragen over de werkzaamheden kunnen terecht bij Leontien Benders, omgevingsmanager van Boskalis via 06-57 43 69 13 of via N243omgeving@boskalis.com. Of download de gratis Boskalis Projecten-app in de Apple store of in de Google Playstore.

Met andere vragen kunnen weggebruikers en bewoners terecht bij het Servicepunt van de provincie via 0800 – 0200 600 (gratis) of via infoN243@noord-holland.nl. Lees meer over het project en de werkzaamheden op www.infoN243.nl.

Verkeer en Vervoer artikelen