Wie is Melvin Smid?

Melvin Smid is vanaf oktober 2013 betrokken bij de Stadspartij en sinds maart 2014 raadslid. In de commissie Samenleving behandelt hij de portefeuilles cultuur en welzijn, evenementen, toerisme, recreatie, sociaal cultureel werk, onderwijs, jeugd en werk & inkomen.

In het dagelijks leven is hij specialist inclusief sporten bij Spurd en bestuurslid bij Stichting Special Forces. Ook is hij sinds 2018 semiprofessioneel rolstoeltennisser.

Daarnaast is hij een voormalig ondernemer, was hij tien jaar locatiecoördinator van het Leeghwaterpark bij het Reuring Festival, was hij vijf jaar lang presentator van het radioprogramma Sport Totaal bij RTV Purmerend en de grondlegger van de Sport Awards Purmerend. Melvin is bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden

Doordat ik ook zes jaar in de Middenbeemster heb gewoond, liggen Purmerend, Beemster en onze inwoners mij nauw aan het hart. Namens onze partij zal ik mij inzetten voor o.a.:

  – Een toegankelijker Purmerend en Beemster, waarbij toegankelijkheid en inclusiviteit niet langer speciaal zijn, maar vanzelfsprekend!

– Het onder de aandacht blijven brengen van eenzaamheid en geestelijke gezondheid, onder alle
leeftijdscategorie

 – Nog meer ondersteuning bieden aan (jonge) mantelzorgers.

 – Het verbeteren van de beleving in de binnenstad van Purmerend en veiligheid in de hele gemeente.

– Het verbeteren van bestaande sport-, cultuur- en recreatiemogelijkheden en nieuwe mogelijkheden ontwikkelen, waaronder een openluchtzwembad.

Word ook lid van de Stadspartij

Word nu lid van de Stadspartij
Purmerend en Beemster samen één prachtstad