DSC_4442_Bert_pers

De Stadspartij Purmerend heeft binnen de huidige partij een ouderenafdeling opgericht. Met de ouderenafdeling hoopt de Stadspartij de Purmerendse ouderen (50+) beter te kunnen bereiken, om hen een stem te geven in de lokale politiek.

Het idee voor een ouderenafdeling is ontstaan door de sterk toenemende vraag van Purmerendse ouderen, waarin gaat het lokale beleid voor hen in de toekomst veranderen. Stadspartij- raadslid Bert Meulenberg (foto) is het aanspreekpunt van de ouderenafdeling. “Veranderingen door het Rijk treffen steeds meer de oudere Purmerenders,” zegt Meulenberg. “Een generatie die weinig of geen middelen heeft om zich te verweren. Staken en protesteren heeft geen effect.”

De ouderenafdeling zal de belangen van deze steeds groter wordende doelgroep vanaf nu maar ook zeker na de gemeenteraadsverkiezingen behartigen. De Stadspartij benadrukt dat de belangen van andere bevolkingsgroepen in Purmerend ook met volle inzet zullen worden behartigd.

opa-beweging-logoDoor een samenwerking aan te gaan met een landelijk netwerk van de Ouderen Politiek Actief (OPA) is het mogelijk om partijen in de samenleving met elkaar te verbinden waardoor de ouderen onder ons niet aan de zijkant worden geplaatst maar volop meedoen.

Heeft u vragen, wilt u zaken aandragen  of wilt u meer informatie? Raadslid Bert Meulenberg is bereikbaar via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via: 06-2154.1180. De seniorenafdeling van de Stadspartij is binnenkort bereikbaar via de website www.stadspartijpurmerend.nl. 
 
 
Welzijn Nieuws

Welzijn Nieuws

Purmerend tweede groenste stad Nederland

Tweede in de top tien is Purmerend, met 43,94 m² park per inwoner en 3,52 km² park in totaal. Het gr...