Marioportret
Mario Hegger (foto) is gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Tijdens de ledenvergadering op 24 mei stemden de leden van de Stadspartij unaniem in met de benoeming van Mario Hegger als lijstaanvoerder.
Mario Hegger was in 2014 ook lijsttrekker van de Stadspartij. De Stadspartij steeg toen van drie naar acht zetels en zette de deelname aan het college van B&W toen voort. Mario is sinds 1998 actief in de gemeentelijke politiek. In 2002 werd hij gemeenteraadslid en in 2010 werd hij fractievoorzitter van de partij. In 2014 werd hij naast Roald Helm wethouder in Purmerend. Als wethouder houdt Mario zich onder meer bezig met milieu, handhaving, stadspromotie en het beheer van de openbare ruimte.
Grootste partij van Purmerend

“De afgelopen jaren heeft de Stadspartij laten zien bestuursverantwoordelijkheid te kunnen nemen. Ook in tijden van crisis heeft de Stadspartij soms ingrijpende keuzes moeten maken, maar altijd in het belang van de inwoners van Purmerend. Nu heeft de Stadspartij de ambitie om wederom de grootste partij van Purmerend te worden. Ik ben er klaar voor,” aldus Mario Hegger.

De gemeenteraadsverkiezingen zullen plaatsvinden in maart 2018.


 
 
 
Welzijn Nieuws

Welzijn Nieuws

Purmerend tweede groenste stad Nederland

Tweede in de top tien is Purmerend, met 43,94 m² park per inwoner en 3,52 km² park in totaal. Het gr...